Andra prioriteringar

Det känns faktiskt som jag börjar få lite rutin på det här livet nu – kickboxing minst 2 ggr i veckan, 3 om möjligt, och så springa 1-2 ggr med. Löpningen är inte hemsk. Det kändes som jag borde utveckla det lite mer kanske, men det är i alla fall en mening som är sann 😉

Jag missade ju att skriva lite om helgen med – i lördags hade vi gäster, Glenn, Tina och barnen, som alltid jättetrevligt! Vi hade ju lite tur på kvällen med när det blev varmare, så vi strosade runt här på Hisingstorp en sväng, det är roligt att se hur trädgårdar och hus växer upp och inreds.

I söndags var vi en sväng i stadsparken och undersökte den nya klätterställningen. Jag och Oliver lekte följa John och klängde runt precis överallt, oerhört roligt! Det är så skönt med, att känna att man har kontroll på kroppen och att man orkar (nåja) leka och vara med på ett helt annat sätt. Dessutom har jag fått omprioritera en massa saker känner jag, det finns inte tid till en massa annat, så städning, matlagning och inredning på det stora hela har liksom fått halka efter en del. Men det är inget jag sörjer direkt, det GÅR helt enkelt inte att hålla på med allting till 100% hela tiden, inte samtidigt i alla fall! Och på det här sättet blir man mer MED, lite mer fokuserad på det som är viktigt – barn, familj och jag själv (japp, faktiskt är jag med där med).  Det är ju inte klokt vad jag är redig 😉

Full koncentration i klätterställningen.
Alltså det är hopplöst att ta en bild på Lukas som inte blir suddig, men han gillade i alla fall att krypa i det långa röret!
Fina stora killen!
Helt galet, Lukas är 2 år om mindre än en månad – vad hände?

NU ska jag äta lite mer av vad jag kom på är den perfekta ”efter-träningen-men-LCHF” maten, eller vad man ska säga, nämligen kalvsylta! Maken hulkar lite, men jag tycker att det är sjukt gott… 0,5 kolhydrater, 8 % fett och 12% protein – perfekt!

2 reaktioner på ”Andra prioriteringar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s