Kul för både stora och små

Det blev ju så lite kalas i går med, oliver fick paketen från oss och så kom mormor och morfar med paket med såklart! Mycket kläder, en hel del pyssel-material och så den stora grejen – skylanders giants (ett TV-spel med lösa gubbar). Det blev väldigt, väldigt uppskattat!

Torsdag till söndag nu i veckan går Dreamhack hos oss på Elmia, och maken med sitt kompisgäng kommer som vanligt vara med och höja medelåldern med ett par år eller så 😉 Fast jag ska inte säga för mycket, tänkte själv sitta typ fyra timmar på fredag eller så, det är lagom mycket för min del 🙂

Idag var det en deltävling till årets kock hos oss, dessutom med lite försäljning av närproducerade godsaker. Köpte en korv och en bit rökt lamm, men glömde påsen på jobbet. Nåväl, får väl försöka komma ihåg det i morrn istället!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s