To Bieber or not to Bieber

*pust*

Är just nu stopmätt efter att ha ätit en kanongod burgare från Munchies OCH en semla… Maken fick bestämma menyn eftersom han fyller år, och visst har jag karaktär, men om jag får en semla framför näsan så kan jag faktiskt inte ansvara för mina handlingar 😉

Nu när han har firats lite så kan jag tala om att han fick en biljett till Insanity (Housefestivalen som ska gå uppe på Elmia om 2 veckor). Han, liksom jag, älskar ju att dansa, så han och en kompis till honom ska gå på det och skaka loss hela natten lång =) Hade jag haft barnvakt hade jag nog också funderat på det, men nu har jag inte det så det är bara att önska dem lycka till.

Han fick en t-shirt med förresten, tänkt att ha på sig när han går dit, men han är lite osäker på budskapet på tröjan… MIN tolkning är att man INTE gillar Bieber, men han tror att det är tvärtom (och han är INTE ett Bieber-fan) – hur tolkar NI bilden?

På tal om musik så känns det även riktigt bra att barnen verkar ha en vettig musiksmak, förutom möjligen att Oliver har blivit indoktrinerad till att gilla Erik Saades Popular 😉 När vi tex sitter i bilen så vill han helst lyssna på Skrillex, Scooter, DaDa Life eller Sean Banan (ok, man kan ju inte begära hur mycket som helst av en 6-åring), och Lukas är inte sen att ”sjunga” med. Mycket roligt, och väldigt charmerande!

En reaktion på ”To Bieber or not to Bieber

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s