En oväntat bra dag

Om man radar upp allt som hände i går så blev det faktiskt en riktigt, riktigt bra dag – lite oväntat så här en torsdag!

Först så fick jag papper på att jag fått fast anställning, vilket såklart lyfte en ganska tung vikt från axlarna!

Ett av de trevligaste papper jag fått tror jag!

Sen blev det ett skönt pass på gymmet på lunchen och dessutom fick vi jättegoda vanilj-hjärtan av en kollega. En riktigt bra jobbdag helt enkelt. Sen fortsatte det därifrån – ungarna bråkade inte och maken kom hem med en fin orkidé till mig. Jag hade sparring, som gick riktigt bra och var väldigt kul, och på hemvägen hämtade jag sushi från Sushi Latino som vi åt med ett glas vin.

Inte illa för en torsdag va!

En reaktion på ”En oväntat bra dag

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s