….semester snart igen?

I lördags bestämde jag mig för att ge upp min periodiska fasta, hur nyttig den nu ska vara för kroppen och diverse blodvärden. Och då var inte ens lördagen min fastedag, bara så ni vet. Nä, men istället så har jag kommit fram till att jag får ont i magen av att nästan inte äta något en dag (fastedagarna går iofs bra, inget magont då) och sedan äta som vanligt nästa dag (det är då jag får ont i magen). Egentligen inte så konstigt, stackars mage ska vänja sig vid antingen allt eller inget liksom, men ont i magen har jag haft tillräckligt i mina dagar för att inte göra det till ett aktivt val åtminstone! 

Och eftersom jag nu hade ont i magen i lördags, så blev det ingen lördagsträning, och därmed har jag gått runt i helgen med en lätt irriterad känsla i kroppen. 
Det är fortfarande tröööögt att gå och träna, hade jag inte vetat hur bra man mår av det när man kommit i gång så hade jag nog lagt av (som mitt vanliga jag brukar göra), men jag hänger i och försöker inte göra så stor affär av att jag tränar lunchen måndag, onsdag och fredagen. Bättre att liksom bara göra det, utan att känna efter så noga…
I övrigt har helgen varit, typ ok. I lördags efter ”träningen” letade vi svamp. Jag hittade EN kantarell. Vem faaaan hittar EN kantarell?!?!? Maken hittade två… suck. Idag har det varit fix hemma, målning av tak i det sista rummet och en del annat fix, och sen lite god mat hos gamla vänner (nej, jag tycker inte att ni ÄR gamla, jag menar bara att vi varit vänner länge 😉 ). 
Inte supertaggad inför en ny vecka, men det är ju inget som påverkar att det ändå är måndag i morgon. 
Åh, förresten, jag har kollat  – tar man tre dagar semester vid jul så får man 12 dagars sammanhängande ledighet….

En reaktion på ”….semester snart igen?

  1. Åt du två mål per dag, på totalt 500 kcal? För enligt den där 5+2-forskningen så ska man äta ett helt vanligt mål på fastedagen. Men bara ett. Det här med två mål på 500 kcal har tillkommit efteråt, när folk försöker göra diet av 5+2.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s