Min lilla papegoja

Den här helgen var rätt trevlig på det stora hela. Vi grejade lite i garaget med ett kommande projekt som jag kommer gå in närmre på framöver, och hade det rätt mysigt. Lukas var ju såklart med i garaget, och precis som pappa så måste man ju ha hörselkåpor på sig. Sötnosen!
Han är för rolig den här lille, när han sätter den sidan till. Han härmar
ALLT vi eller Oliver gör, på sitt eget sätt. Mycket sött!

Gjorde förresten i ordning en lite rolig påskpresent till mina föräldrar, inget jättenytt men ändå en bra idé – ett stort påskägg med en bag-in-box med ett gott rosévin! Lite pysslande med en brytbladskniv och lite lim, och voilà!

Bästa innehållet i ett påskägg! 😉
(möjligen undantaget Anton Berghs Mandelägg….)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s