Vinterutflykt

Idag var det så himla fint väder, så vi bestämde oss för att göra ett försök att gå en liten bit på Dumme Mosses vinterled hela familjen. Med oss hade vi ved och korv, för att kunna grilla lite.

Det var nästan vårkänsla idag, trots ett litet pudrat lager av nysnö sedan i natt, solen värmde och fåglarna kvittrade. Vi hade däremot INTE riktigt räknat med att när vi väl kom till Dumme Mosse så var det superblött och kladdigt… Vi orkade gå nästan ända fram till första vindskyddet, men då mötte vi en tjej som just varit framme vid vindskyddet som sa att det var totalt genomblött runtomkring så det gick inte ta sig fram. Inte lätt att hoppa sig från tuva till tuva som det var, med lite snö på så visste man ju inte heller om det liksom var en fast punkt eller ej.

Innan vi kom så långt fram som till Dumme Mosse var det inga problem med gångvägen. 

Där nånstans gav vi upp, och vände tillbaka mot Axamosjön där vi istället satte oss för att grilla en stund. Soligt och skönt, men ganska blåsigt, men en stund gick det ju ändå bra att sitta vid elden. I slutändan blev det ändå en rätt trevlig dag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s