Lördag vid Vättern

Igår var det ju riktigt skönt väder, så vi tog med oss pojkarna ut till Vidablick och gick ut till Vättern och grillade korv. Det är barnens favoritställe – inte långt att gå, och mysigt med vattnet så nära inpå. Vi orkade inte göra nåt avancerat, så det blev bara grillad korv och köpefika från Malmborgs, men det var lika gott ändå! Så avkopplande att hinna sitta och prata en stund vid det kluckande vattnet, samtidigt som barnen leker, kastar macka i vattnet och eldar pinnar.

Efter var vi alla grymt trötta, barnen fick åka hem till mormor och morfar och själva åkte vi hem och slappade lite innan vi grillade lite på kvällen.

Denna lilla kramgoa unge…. ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s