Bebisshopping

I dag kunde jag inte hålla mig längre. Jag har haft så himla svårt för att köpa nåt till bebisen för jag har inte känt mig gravid och har haft så himla svårt att fatta att det kommer en bebis igen, så idag fick jag något slags primitivt behov av att köpa något till bebisen.

Hittade absolut finast kläder inne på Kappahl, deras Newbie-kollektion är helt galet söt. Sen fick det visst bli lite blått – dels så var det slut på de minsta storlekarna i beige och dels var det väldigt fint. Kanske nån slags känsla med? (Eller vad tror du, Kristina?)

Så här blev det i alla fall, dagens inköp, det första till bebisen:

img_2354

img_2355

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s