Vardag igen

Usch vad trist att maken ska tillbaka till jobbet i morgon, jag hade så himla gärna fortsatt i den här ”semesterkänslan” lääääänge till… Men det är inte så mycket att göra åt den saken, det dök ju inte upp en drömvinst i lördags heller liksom.

Till skillnad från häromnatten så fick jag en kanonbra natt i natt, med bara två matningar + att jag fick sovmorgon till halv nio! Var extra skönt efter en vaken-natt kvällen innan kan jag säga. Här hemma är det ju just nu Filips behov som styr typ allt och eftersom de än så länge är väldigt oberäkneliga (ska han sova 30 minuter och vilja ha mat eller 3 timmar??) så är det liiiite svårt att veta när man tex ska passa på att ta en promenad i det fina vårvädret. Det blir oftare ett par kortare promenader snarare än en lång, eller som nu ikväll när jag lämnade Filip med maken och passade på att gå en kortare runda själv.

IMG_3512

Jag kan ju säga att det är makalöst skönt att kunna gå ordentligt igen, nu när inte gravidmagen hindrar och inte känns det som snittet gör det heller. Saknar redan nu att kunna komma ut en sväng med barnen på lite ”vandring” och grilla, men så länge det inte är varmare känns det inte som att jag vill riskera mjölkstockning genom att amma ute i vårvindarna – och inte känner jag mig rutinerad nog för att göra det heller än. Men men, förhoppningsvis kommer även Filip gilla att vara ute när han blir lite större 🙂

IMG_3551

Den här lille har hittat sin tumme vid ett par tillfällen, det är så makalös sött!

Annars har vi haft en superskön helg med lite hemmafix, ett hälsa-på-bebisen-besök och Filips första bad – det sistnämnda var helt ok i ett par minuter sen var det inte roligt längre…

IMG_3550

Snabbt nöjd igen efter badet dock. 

IMG_3526

På tal om nöjd, hur nöjd får man se ut när man ätit???

De här två godingarna (som för övrigt ser SÅÅÅ stora ut nu???) är hur söta som helst mot lillebrorsan, det klappas och pratas och stoppas om – plus att de faktiskt hjälper till en hel del här hemma ❤ Haha, förresten, de kom nyss och frågade bekymrat om jag verkligen skulle klara mig själv hemma nu när pappa ska jobba imorgon?!? Ja inte vet jag! 😉

IMG_3514

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s