En mer nyanserad bild

Låt mig berätta om min dag:

Filip åt 02, 07 och sen sov vi till 9:30, jätteskönt med sovmorgon!

Vi tog en långpromenad i vårsolen innan vi hämtade Lukas på skolan.


På eftermiddagen åkte jag och alla tre pojkarna till IKEA och tog afternoon Tea.

Visst låter det ljuvligt? Låt mig nyansera det hela lite…

Filip åt 02, 07 och sen sov vi till 9:30, jätteskönt med sovmorgon! Ja han somnade om jättegott vid 02, själv låg jag vaken och gick igenom alla de stunder jag känner mig otillräcklig för de stora pojkarna. Jag borde leka mer med dem, hitta på roliga saker, skälla på dem mindre, prata med dem mer, jag borde… Men visst, det var skönt att få sova lite längre.

Vi tog en långpromenad i vårsolen innan vi hämtade Lukas på skolan. Jo Vi gick runt Järstorp och lagom till vi var i höjd med kyrkan, dvs så långt bort från skolan man kunde komma, vaknade Filip och var ledsen. Der fortsatte hela vägen hem, lite till och ifrån, men eftersom han var nymatad och nybytt kunde jag inget göra, vi var ju dessutom tvungna att vara på skolan i tid för att hämta Lukas. Behöver jag säga att jag var totalt genomsvett redan halvvägs in i promenaden?


På eftermiddagen åkte jag och alla tre pojkarna till IKEA och tog afternoon Tea. Ni vet det jag låg och funderade på i natt, jo jag tänkte att det kunde vara mysigt att ta med pojkarna på fika, på ett familjevänligt ställe. Filip var inte nöjd ens när vi åkte dit, och vi började med att byta bajsblöja väl där. Sen rafsade vi åt oss lite fika (en besvikelse för övrigt) och jag gav en fortfarande missnöjd Filip ersättning medan de stora pojkarna åt pick mitt kaffe kallnade. Efter att jag tryckt i mig mitt fika åkte vi direkt hem igen. 

Så, nu sitter jag här och ammar, Lukas spelar och Oliver är hos en kompis, och känner mig minst lika otillräcklig än. Och som det inte vore nog fick jag skriva om allt detta eftersom jag råkade radera det första gången…

Mvh, en trött, deppig och otillräcklig mamma (som vet att allt känns bättre i morgon. Eventuellt. )

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s