Bebisvecka

Det här visst varit lite tyst här i veckan, men den har varit lite… ja, jag vet inte vad egentligen. Den började ju med att jag hade mjölkstockning och feber i två dagar och inte orkade så mycket, sen fick Filip sitt tremånaders-vaccin i onsdags och var därmed tämligen närhetstörstande onsdag och torsdag. Ändå har han varit makalöst go den här veckan, det märks att vi är på väg ut ur ”spädbarns-perioden” eller vad man ska säga.

IMG_4160

Det enda som fortfarande strular är att han får mycket uppstötningar – till 99% utan att han kräks men han blir ändå väldigt, väldigt ledsen och får ont märker man. Vi ska faktiskt in en extra sväng till BVC på tisdag, inte för att jag är orolig för honom för han mår på det stora hela ändå bra, men kanske kan vi göra något som underlättar. Tror det är därför han inte gillar åka vagn heller, guppar det verkar det komma upp mer, och likadant när vi bär honom – och det är lite osmidigt med en bebis som varken vill åka vagn eller bli buren… Han har börjat krångla när han ska äta med, speciellt när han ammar, vet inte om det är för han tycker det är enklare att äta på flaska, om det gör ont nånstans av uppstötningarna eller om det bara är för att omvärlden börjar distrahera…?

IMG_4155

Sa jag att han var go och glad eller? ❤ 

Han går i alla fall upp som han ska, i går var han 12 veckor och på BVC i veckan vägde han 5480 g och var 62 cm lång. Inte illa för en som bara vägde 3040 g när han föddes för knappa tre månader sedan!

Så, den här veckan har det inte blivit så mycket av liksom, det enda som ”hänt” är att vi haft grannarna på lite trevlig middag nu ikväll, annars har vi mest haft bebishäng och gosat. Inte fel det heller! Däremot var det grymt skönt att få komma iväg och träna en sväng i morse, speciellt efter en veckas mestadels stillasittande.

IMG_4150

Nu är det nån som är lite ledsen så nu vill jag bara önska er en god natt och en skön söndag!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s