Hoppas det håller i sig!

Det är knappt jag vågar skriva det, men det här veckan har faktiskt alla i familjen varit friska (tja, lite förkylningsrester bara, men det räknas inte). Och vilken grym skillnad det är ändå, trots ett par jobbiga nätter med Filip så känner jag mig ändå mycket gladare och ”piggare” i brist på bättre beskrivning. Man återfår ju liksom lite hopp om saker och ting 🙂

Så, just nu har Filip somnat i vagnen, jag hoppas på nån timme minst så att jag både hinner städa av lite akut inför helgen och dessutom göra nåt trevligt – som att blogga, även om jag nu fuskar lite och började med det istället. Fick till och med energi nog för att försöka planera in lite vandring till helgen, om mormor kan ha Filip så går vi kanske en liiiite längre runda med de stora pojkarna (7 km) annars blir det en kortare tur. Självklart blir det med grillning, tänker att jag nog får muta lite med att vi grillar banan med choklad också för att de stora ska vara med på noterna. Frågan är vad vi mer ska grilla, är lite trött på korv känner jag. (Ni ser, jag orkar till och med engagera mig nog för att vara sugen på nån annan mat). Sen är jag ändå beredd på att det inte blir nåt alls ifall nån blir sjuk igen, men hoppas kan man ju åtminstone.

Har faktiskt beställt ett par nya vandringsbrallor med, de här, de hinner nog inte komma till helgen dock. Har liksom insett att mina gamla kommer ta minst ett år till att komma i, om jag nånsin gör det, och då är det ju bara deprimerande att tänka på det varje gång man ska ge sig ut. Iofs behöver man ju inte vandringsbrallor för att gå ut och grilla, men det är rätt skönt att ha lite oömma kläder som inte gör nåt om de luktar lägereld, det blir lite roligare då.

IMG_5047.jpg

Gud vad jag längtar efter att komma ut lite mer känner jag, det är ju så himla skönt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s