Ryforsleden, Mullsjö – 6,5 km

Efter många om och men (ja ni tror väl inte att jag INTE varit hemma med sjuka barn sedan jag skrev det senaste inlägget?!?! Men det är en annan historia…) så blev det så att jag, maken och Lukas vandrade Ryforsleden idag, Oliver och Filip var med mormor och morfar.

IMG_5217

Inte sådär toppenväder, det var ganska dimmigt och grått, men det var hyfsat varmt och framåt eftermiddagen fick vi till och med korta solglimtar mellan träden, helt ok ändå!

IMG_5292

Det var en ganska lagom led med en familj, Lukas sprang ju fram och tillbaka hela tiden (och lekte datten, kollade löv, insekter, svampar och petade på kottar, grenar och annat jox) så han gick nog säkert minst 9 km, men det var inga problem alls, trots att han bara är 7 år. Hela hemligheten är ju att de inte ska tänka så mycket på att vi just går, man delar in det i lite kortare bitar och gör tex som vi gjorde idag – stannar och grillar på halva vägen.

IMG_5224
IMG_5226
IMG_5234

IMG_5284

Man kan ju alltid leka datten för att få det att gå lite fortare annars 😉

Någonstans läste jag att leden skulle vara handikappanpassad, men det skulle jag absolut inte vilja säga, det var rätt små stigar, trappor och broar på sina ställen.

IMG_5325

Vi stannade och grillade på utkiksplatsen på halva vägen, dock fanns ingen förberedd grillplats där så vi fick improvisera lite, det blev kolbullar (recept kommer inom kort) och grillad banan med choklad och marschmallows, mums!

IMG_5267
IMG_5278

Det var jätteskönt att äntligen få komma ut på en liten runda med vandring, jag tänker att vi ska testa med Filip i sele inom kort, men då får vi nog ta en ännu kortare runda till att börja med. Tar gärna emot tips på det, gärna med en bra grillplats i anslutning!

IMG_5259

Fotograf: Lukas. Får nog låta honom låna kameran mer 🙂

IMG_5258

Här med 🙂

IMG_5256IMG_5251IMG_5221
IMG_5302

Hoppas ni haft en skön helg!

2 reaktioner på ”Ryforsleden, Mullsjö – 6,5 km

  1. Pingback: Ensam kvar? | godatankar.com

  2. Pingback: Dagsutflykt vid Stråken | godatankar.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s