Höstpromenad

Idag gick jag och Filip en långpromenad runt Järstorp. Jag tog med den ”riktiga” kameran för att passa på att föreviga de sista höstfärgerna, det är inte mycket löv kvar nu. Vädret var med oss hela vägen, men på slutet drog det in riktigt tunga moln så jag är glad att vi hann hem…

IMG_5525
IMG_5526

När vi är ute och går så långt så sover han ofta gott i vagnen i upp till en timme, men inte längre, vilket gör att om man väljer en långpromenad så väljer man också lite bort den där egna stunden för vila – det kompenserades i och för sig lite idag med att han somnade efter maten i min famn så vi lade oss på soffan en halvtimme och slumrade, så sjukt mysigt! Bäst sover han när vagnen står still ute, så en lite kortare promenad är ofta det bästa ur hans synvinkel, då hinner han sova men kan också sova klart i lugn och ro liksom.

IMG_5532
IMG_5534IMG_5531
IMG_5538
IMG_5539
IMG_5543
Glad att vi hann in innan regnet!

2 reaktioner på ”Höstpromenad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s