Spritmiddag

Jag kom på att jag har ju faktiskt inte berättat om min lilla utsvävning i torsdags, jag var på el Duderinos spritmiddag med två kompisar (vi har ingen barnvakt så då får man dela upp sig lite). Fantastiskt kul att få komma ut en sväng och snacka lite skit, det var en rätt deppig dag innan dess kändes det som.

img_9341
Det är SURT att åka buss när man är vuxen. 

Nu skulle man ju haft en massa läckra foton på det vi åt och drack, men eftersom jag åkte buss (doh) så orkade jag inte släpa med mig nån kamera, så ni får klara er med en enda suddig mobilbild 🙂

Spritmiddagen var ett samarbete mellan el Duderino och Gunroom, där kvällens upplägg helt enkelt var 5 rätter kombinerat med sprit (groggar, ren sprit och cocktails typ). Killen från Gunroom var jätteduktig på att berätta om spriten och det var kul att testa på en massa sorter man aldrig druckit innan. Det var tämligen rikligt med sprit dock, och eftersom den var himla god så blev det kanske liiiiiite (ok mycket) för mycket i slutet av kvällen, att dricka typ ren alkohol med mat funkar visserligen himla bra smakmässigt men efter 5 rätter, lite fördrink och mellandrinkar så blev det något snurrigt – bokstavligt talat. Klart man kunde låtit bli att dricka upp allt, såklart, men det var ju supergott och så satt man ju där och åt och hade trevligt så det slank liksom ner. Behöver jag säga att fredags morgon var lite lagom seg…?

IMG_9342.JPG

Hrm, spriten var dessutom gjord som den spriten som dracks av flottan på 1800-talet, då kom det regler som sa att den var tvungen att vara utspädd – vilket då innebar att den inte fick vara starkare än 57% !!! Inga veka drinkar inte…

El Duderino har ju lite liknande event ganska ofta och jag kan verkligen rekommendera det om man vill göra något lite annorlunda och trevligt! Just det här kalaset kostade 895:-/person, vilket ändå kändes rimligt med tanke på hur mycket drinkar som serverades.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s