Jullov

Idag påbörjade jag min 2 månader långa föräldraledighet på 100%, det blev så i och med att maken fick ett nytt jobb precis när Filip föddes och de väl kände att det kunde vara trevligt om han hann vara där och jobba lite med 😉 Men i februari börjar vi dela på det igen, 50% var, resten av 2018 om allt går som det ska.

IMG_5858

Så, jag började min ”ledighet” med att adventspynta lite. Tänkte lite för mig själv att nu jäklar går jag all-in i år, men när jag plockat fram lite smågrejor kände jag att det var ganska lagom, så det blev ungefär som vanligt… Knäpp man är.

IMG_5853
IMG_5855

Filip är inne i någon osedvanligt trevlig period (ta i trä) vilket innebär att han mest sitter och leker lite medan jag går runt och pyntar och dammsuger. Galet smidig liten knodd! Det enda som ställer till det just nu är att han producerar en sisådär 8 bajsblöjor per dygn, varav minst en på natten, men det kan jag leva med ändå när han är så go’ annars. Snart ska vi gå och hämta Lukas, som ska ha med en kompis hem idag med, sen är det full rulle med att se till att alla får mat och annat de behöver när de behöver det…

IMG_5863
IMG_5857

IMG_5861

Ljusslingor i uterummet, måste nog ta tag i mig och elda här lite på fredag eller nåt, så mysigt att sitta här när det är kallt ute, fast allra mysigast när det är snö!

8 reaktioner på ”Jullov

  1. Hahaha sådär gör jag också jämt – tänker att jag ska gå all in på julpyntet och sen ba… det räcker såhär. 🙂 Försöker dessutom samla pyntet på ett ställe, dvs tomtar och sånt, så det inte är utspritt. Och så lite ljusstakar och en gran, sen är jag good to go!

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s