Låååångsamt

Nu när jag är hemma på heltid t.om. januari så känns det som dagarna och veckorna går i snigelfart, samtidigt som jag inte känner att jag hinner med något direkt. Helt logiskt, jag vet.

IMG_5966

Filip är som vanligt go’ och gla’, även om det har varit lite mer mammigt ett par dagar (eller närhetstörst, snarare, för pappa går såklart lika bra). Eventuellt är det för att framtand nr 2 i överkäken är på väg ut, eller så är det bara någon fas, men jag får inte sådär jättemycket gjort med honom på ena armen (eller sittande bredvid honom på golvet). Tänka, det hinner man däremot göra i överflöd. Analysera, fundera och resonera för sig själv, tills man blir halvt galen på samma tankar som far runt i huvudet. Jag tänker egentligen inte skriva så mycket om det, mer än att man väldigt kort kan säga att jag blivit anklagad för något av någon, men även efter att ha vänt och vridit på problemet så känner jag att det är en väldigt snedvriden, falsk och felaktig anklagan. Problemet är ju bara att det ändå får tankarna att fara runt som bålgetingar och jag är arg och ledsen om vartannat. Dessutom blir jag förbannad för att det tar så jävla mycket energi som jag hade kunnat göra något roligare med.

IMG_5958

Den här lilla godingen krälar omkring, så de nedersta grenarna på granen har fått bli utan julkulor… Än så länge ålar han sig bara, så jag hinner med, skönt det!

IMG_6015

Nåväl, från det ena till det andra, i morgon har jag ett uppdrag till mig själv och det är att hitta ett par termobrallor till mig, tydligen köpte jag mina gamla när jag var som allra smalast (och dit ska jag inte igen) så de lär jag inte få nån mer nytta av. Älskar ju verkligen snön så jag vill kunna vara ute utan att frysa (haha, DET är en utmaning i sig), förhoppningen är att snön ska ligga till helgen så jag kan få åka nåt varv längdskidor.

Dessutom behöver jag komma på och laga nåt mer recept till min julkalender i morgon, har känt mig gravt oinspirerad ett par dagar nu <— tipsa mig gärna! Så, vad händer hos dig, är du julstressad, uttråkad, jobbar häcken av dig eller är hemma och slappar?

IMG_5967

Grått, blått och silver fick det bli i granen i år, men inget glitter för en gångs skull. 

4 reaktioner på ”Låååångsamt

  1. Jag är alltid organiserad i god tid till jul. Alla klappar är fixade och julpyntet uppe. Det jag känner detta året är att jag ligger efter med julbaket. Hade velat börja tidigare men inte orkat. Denna veckan ska det bli av! Har du något tips på nån god mat att äta kvällen innan jul? Stressa inte över det! Ha det så bra!

    Gillad av 1 person

  2. Jag tycker nog du kan vara lite förlåtande mot dig själv om du inte orkar/hinner laga nåt till din kalender – lägg upp ett gammalt recept vetja. 🙂

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s