Presenttips till en 1-åring

Inlägget innehåller adlinks*

Jag måste säga att jag rent generellt kan titta tillbaka på presenter mina barn fått genom alla år och konstatera att de nästan ALLTID fått leksakerna ”för tidigt”, dvs innan de egentligen varit så gamla att de faktiskt tyckt att de var riktigt roliga att leka med. Resultatet då blir ju lätt att det dels blir en ond cirkel (för vad ska du då ge nästa år) och dels att när de väl är gamla nog att använda leksaken som det var tänkt så är den sönder/isärplockad/delvis borttappad.

Till Filip nu så kan jag bara konstatera att med två äldre bröder i huset och en mamma som sparat alla fina bebisleksaker så finns det inte så där väldigt mycket mer att köpa, men några pärlor har jag allt hittat:

leksaker1

Bilbana // Lära-gå-vagn // Klosslåda // Bultbräda (adlinks)

Lära-gå-vagnen är ju rolig långt efter man lärt sig gå, här ska alla leksaker läggas i och köras runt på. Bultbrädan är en klassiker, älskar färgerna på den här, likväl klosslådan. Bilbanan minns jag var Olivers STORA favorit när han började på dagis och de hade en sådan där, han stod helt fascinerad!

leksaker2

Sopbil // Tygbok // Bitring // Babblarna kulbana (adlinks)

Det är ju tydligen något som fascinerar små barn, det här med fordon. Vet inte om det är just det där att man ser hjulen rulla eller vad det är, men nu har det börjat köras lite med bilar hemma. Blir extra glad när leksaker, som den här bilen, är gjord av återvunnet material! Tygböcker är en klassiker och bra att ha i bilen och pilla med. Bitringar kanske låter som det är för mindre barn, men än så är det många tänder kvar och den lilla munnen kliar mycket! Kulbanan med babblarna är kul för pillriga små fingrar, utan att man får smådelar överallt. Perfekt!

*Mina trogna läsare ser kanske att det har dykt upp adlinks här, jag kände att jag gärna ville testa det. Det innebär att OM någon gör ett KÖP på något jag länkar så får jag en liten payback, men jag kommer aldrig ge länktips om sådant jag inte hade länkat om annars! Det är heller inte själva klicket som ger en peng, utan bara om någon köper som sagt. Kom gärna med synpunkter eller tankar om det här, ifall det dyker upp några och säg gärna till om något strular!

2 reaktioner på ”Presenttips till en 1-åring

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s