Tvära kast

Efter lunch gick jag och Filip en skön promenad i vad som kändes som årets första vårsol, väldigt skönt! Men när jag hämtade Lukas på skolan var han jättehängig och när vi kom hem hade han 40 graders feber, stackarn! Han har varit riktigt, riktigt hängig här i kväll, trots både Ipren och Alvedon. För att toppa av det hela har Oliver lite förhöjd temp med nu, men jag hoppas att det bara är för han har suttit och varit exalterad när han spelar, för han verkar må bra i övrigt. Nu håller jag tummarna för att vad nu Lukas fått går över snabbt och inte smittar övriga familjen….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s