Man kan visst köpa lycka!

Oj vad jag har shoppat i dag!! Ibland kan det ju vara så att man inte hittat nåt alls när man behöver, men dels hade jag rekat lite (jeans) i förväg och dels hade jag nog tur, för jag har hittat nästan allt jag behövde! Mötte upp med K och T vid elva, sen har vi gått i en massa affärer, ätit rosé-lunch på Stuk och druckit kaffe på espresso house, ända fram till affärerna stängde vid fyra 😄

Fantastiskt vin och jättegod pizza på Stuk!

Absolut bästa köpet i dag blev ett par jeans, hade siktat in mig på ett par Levis men vid en jämförelse var det ju ändå inget som slog G-star i passform, som vanligt… Sen blev det även väskan från Åhléns (adlink) , har tänkt på den sen jag såg den för två månader sedan så jag kunde inte låta bli. Dessutom hittade jag en baddräkt på Åhléns (den vinröda jag skrev om tidigare) och en massa toppar i olika butiker inför vår och sommar! Är totalt värdelös på att fota outfits, speciellt när man inte orkar dra fram den riktiga kameran, men här är en del av det jag köpte:

En massa saker som ni ser!

Tack för den tidiga födelsedagspresenten, maken! ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s