Hur blev det med håret då?

Inlägget innehåller adlinks. 

Vet inte om ni minns, men jag tappade ju så makalöst mycket hår efter den här graviditeten att jag fick lite panik. Började äta Priorin (svindyrt), men eftersom det gav NOLL inverkan på att jag tappade hår så bytte jag till betydligt billigare Silica Plus efter första paketet. Liknande ingredienser och gav heller ingen effekt när det kom till att tappa hår, däremot har det och Priorin möjligen gjort att håret som växer ut har lite bättre kvalitet igen.

Hos min frisör blev jag tipsad om en spray som 56apu8qv81_9339341003465_frontheter Kevin Murphy Plumping Body Mass (adlink), och antingen är det en slump att jag tappar mer normala mängder hår sen jag började med den, eller så har den faktiskt haft effekt.

I vilket fall, nu fäller jag lite mer ”som vanligt” och mitt hår känns som det brukar om än glesare efter allt jag tappat, men jag känner att nya strån är på väg ut så det finns kanske hopp om att få tillbaka mitt vanliga hår.

Det var min uppdatering och upplevelse, har du några tips i övrigt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s