Hårfager

Som höggravid var ju mitt hår toppen, tjockt och blankt och gjorde precis som jag ville. Naturligtvis tappar man ju allt överflöd några månader efter förlossningen, det har jag gjort efter mina andra graviditeter med, men inte alls så mycket som jag tappar nu! Har snygga ”vikar” med babyfjun nu och får jag tussar med hår i händerna när jag tvättar håret. Min kropp verkar ha tyckt att jag var för gammal för att få barn igen eller nåt…

IMG_4414

Tjockt hår! Började, som de flesta, tappa håret när han var 4-5 månader, så här i somras var det fortfarande mycket. 

I vilket fall, nu har jag börjat ta ett tillskott för att se om det kan hjälpa, det blev ”Priorin” (med den töntiga reklamen med en tjej som rycker sig i håret). Den ska dock ätas i tre månader innan man kan utvärdera, eftersom håret växer så sakta… Jag som är så bra på att vänta. Tänkte att det säkert är nån mer som är nyfiken på om det funkar, så jag lovar att återkomma till er med lite rapporter (är inte sponsrad på något sätt), vad tror ni om det?

img_3134

Höggravid = tjockt hår. 

7 reaktioner på ”Hårfager

  1. Jag har varit nyfiken på priorin i flera år, pga känt att jag blev tunnhårig efter barnen. Men det är så dyrt! När vi var i USA i höstas kollade jag i en drugstore efter priorin men lika dyrt där. Jag såg då att det verksamma ämnet är biotin/vitamin B och hittade då rena biotintabletter att ta istället, mycket billigare än priorin! Har även hittat detta på svenska apotek på nätet och kunnat beställa hem. Fyra månader nu och håret är tjockare, starkare och växer som bara den!

    Gillad av 1 person

  2. Pingback: Hur blev det med håret då? | godatankar.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s