Höstrusch

Tjoff så rullade vardagen till fullo igång med nästan full kraft – nästa vecka blir det helt på riktigt för då har alla barnens aktiviteter satt igång med. Pojkarna fortsätter med friidrott och Lukas får simskola som tillägg, han är säker i vatten och ”simmar” men inte med helt rätt teknik så det är dags att ta tag i nu. Vi har försökt i sommar, men han har inte alls nån lust att lyssna på någon av oss i det sammanhanget.

Filip har vi börjat gå med till öppna förskolan, som lite förberedelse inför förskola och bara för att han tycker det är himla kul. Lagom projekt med honom på en dag!

Maken och jag har våra träningsscheman liggande omlott med pojkarnas träning, vilket i praktiken innebär att vi endast kommer ha fredagskvällarna tillsammans, eller ja på helgerna tränar vi oftast förmiddag så då har vi också kvällarna för all del. Det är ett galet pusslande det där, men det är ju bara att gilla läget. Det underlättar ju ändå nu när vi behöll även den gamla bilen, hade vi bara haft en fortfarande så hade vi nog inte fått ihop det.

Måste ta och planera in något roligt i höst med, så den inte bara försvinner i vardags-orkanen som drar fram över jobb och hem på hösten. Eller en rolig grej har vi ju inplanerad, vi ska äta på Blackstone i september när de har öppnat, sen blir det ju kanske inte direkt sådär jätteavslappnat när man har en aktiv 1½-åring…

bebisäta.jpeg

Lånad bild från underbara Hej Hej Vardag. Nu är ju inte Filip bebis längre, men på en restaurang där han inte kan springa fritt blir resultatet ungefär detsamma…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s