Slut på sommarlovet

Ja vi vuxna har ju jobbat sedan i början av augusti, men på tisdag, då är det dags för barnen att (äntligen) börja skolan igen! Jag säger äntligen, för de sista veckorna på semestern kan vi väl säga att vi gemensamt varit ense om att vi är rätt trötta på varandra allihop… Men visst, det finns ändå små fantastiska ögonblick, som häromdagen när de lekte med såpbubblor alla tre pojkarna!

IMG_8436

Filip får ju fortsätta vara hemma ända fram till inskolning i januari (om vi bara får plats på dagis, har inte fått något besked än?), så vi fortsätter ju vår delade föräldraledighet hela hösten. Men ändå, de stora pojkarna får komma iväg en sväng och umgås med SINA vänner (och vara ifrån varandra lite, mycket välbehövligt) och vi får en stund med bara Filip på förmiddagen.

Jag har ju under alla år pojkarna gått i skolan sett fram mer mot själva skolstarten än dem, just för att det är en sån häftig känsla av förväntningar och nystart. Hade väl tänkt mig att jag och pojkarna skulle åka och köpa fina skolstartskläder och skolprylar, men eftersom de har NOLL intresse av att handla något överhuvudtaget så har liksom den lusten försvunnit, så de får gå i sina vanliga kläder och ta med lite gamla pennor. Ja, jag är lite bitter över det… 😛

I vilket fall, vi avslutar sommaren med de sista sommarbilderna:

IMG_8445IMG_8495IMG_8492IMG_8488

IMG_8467

Får Filip välja så skulle han nog helst vara inne hos hönorna i hönsgården hela tiden!

IMG_8464

Till vänster här ser ni päronträdet som jag slet med i typ 10 timmar innan det var helt färdigställt. Måtte det växa bra där!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s