Jobb, höstblåsor och Bankerydsleden

Den här veckan har det varit lite tyst här, dels har det varit en massa jobb eftersom både VA-mässan och Elmia Garden öppnade i veckan och inför det blir det alltid en lång, men rolig, arbetsdag. Därtill har Filip haft feber och sovit typ NOLL vilket ger att vi sovit typ NOLL, så nu är jag aptrött. Värsta starten på dagen hade jag dessutom i måndags när jag efter en natts icke-sömn gick ut till bilen, fick skrapa rutorna för första gången och sedan hann köra ca 50 m innan jag insåg att jag hade punka på höger bakdäck… Nu löste maken det under dagen så förutom en massa extra körande fram och tillbaka så var det inga jätteproblem.

Ett litet större problem är att jag misstänker att Filip fått höstblåsor. Dels har han haft en enda blåsa på kinden, men framförallt verkar han ha VÄLDIGT ont i munnen idag (har eskalerat ett par dagar). Nu kan han inte ens äta banan, och blåsor i munnen skulle ju förklara det hela. Mat är inte att tänka på, minsta lilla salt eller krydda så blir han superledsen…

Men, tänkte slänga ut ett tips om en fin grillplats till, i helgen tog vi ett besök på en kort sträcka av Bankerydsleden. Vi gick bara ca 1,5 km enkel väg, från 7:an till 8:an på kartan nedan, men det var lagom just då. Väldigt välgjort och rejält vindskydd med grillplats!

BankerydsledenIMG_8820+++++-+++IMG_8831IMG_8814

I helgen tror jag inte vi orkar oss ut, jag känner mig hängig men kan inte riktigt säga om det är lite av Filips förkylning/feber eller om jag bara är trött, i vilket fall är resultatet detsamma. Nu ska jag ta hand om kvällsfixande med barnen, maken är på föräldramöte.

Ha en bra kväll!

En reaktion på ”Jobb, höstblåsor och Bankerydsleden

  1. Pingback: TBT* | godatankar.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s