Hjärngröt

Den här veckan känns det som jag nyttjat typ min maximala hjärnkapacitet – eller åtminstone allt jag lärt mig fram till nu i byggbranschen. Vi är i uppstarten av nästa fas på bygget och det har varit tekniskt samråd, byggmöte, UE-möte, avstämningar och 100 andra möten. Jag ska ha koll på brand, utrymningar, byggnormer och regler, logistik, säkerhet och vad alla UE ska göra och när. Det är så att säga helt jävla galet komplext.

Det är denna och nästa vecka som är allra mest – nu ska allt igång och då är det 1000 beslut. Fantastiskt tur att jag har bra folk runt mig, annars hade det aldrig gått!

I vilket fall, nu är det fredag eftermiddag och idag har jag spenderat dagen med (förutom en del brådskande jobb-saker) att läsa in mig på litteratur relaterat till Stress – vilket är det jag och min kollega kommer skriva vårt exjobb om. Vår utbildning gick idag in på sin sista termin, och förutom att vi ska hinna läsa om ledarskap (längtar mest efter den), bygglagstiftning samt kvalitets och miljöstyrning, så ska vi även hinna skriva ett examensarbete.

Men, nu är hjärnan rätt tom och jag behövde en paus och att få skriva av mig lite här 🙂 Snart är det fredagsträningen och efter det kräftskiva, känns som en fantastisk start på helgen ändå! Tänker för övrigt göra så lite jag bara kan i helgen (vilket jag ju inte själv styr över utan det gör ju de tre inneboende minimänniskorna samt den lurviga tösen). Hoppas ni får precis den helg ni själva vill ha!

Skulle gärna kopplat av med en kokkaffe vid en eld, men vädret ser inte riktigt så trevligt ut. Ett annat önskvärt alternativ vore att ligga i soffan och spela tv-spel hela helgen …

3 reaktioner på ”Hjärngröt

  1. Pingback: godatankar.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s