Vad mycket det har hänt!

I bland känns det som vi bott här hela vårt liv, men vi har ju faktiskt inte ens bott här ett helt år på vår gård. Dagarna liksom flyter ihop, men tänker jag efter så har vi gjort så otroligt mycket!

Inne har vi målat och tapetserat vårt sovrum, kontor och vardagsrum och målat allrummet i garaget (där ungarna hänger och det finns ett sovloft). Vi har renoverat ett badrum, fixat ett helt skafferi och liksom bara kommit i ordning. Vi har byggt ihop garderober och förvaring i stora mängder.

Ute har jag röjt undan minst hälften av allt övervuxet SKRÄP i trädgårdslandet, vi har gjort ett potatisland, grävt grunden till ett växthus och börjat montera det. Jag har byggt tomatlådor och planterat blåbär, klippt ner oändligt mycket björnbärsris, vi har gjort en enkel grillplats, sågat ner döda träd, lagat och fixat i ordning elstängsel och börjat arbetet med att röja ytan runt brunnen. Vi har målat husets två mest utsatta sidor, gjort i ordning bakom garaget, och målat ungefär hälften av fönstren på huset (och bytt foder och lister där de varit dåliga). Vi har skaffat höns och får nu nästan 7-10 ägg om dagen!

Från en köksträdgård som varit typ helt utan skötsel i minst ett år om jag ska gissa, till…
…en som visserligen är långt från färdig men ändå i så väldigt mycket bättre skick nu!

Nu när jag rabblar upp det jag kommer på så slås jag av flera saker – dels att jag nog missat hälften av alla projekt vi genomfört, men även hur MÅNGA saker vi faktiskt redan gjort! Slås även av att jag visst inte alls hade gjort inlägg om alla rum mm vi gjort om, kanske att jag skulle göra nåt inlägg med foton inifrån huset någon dag – vill ni se det? Vad är ni i så fall mest nyfikna på?

Jag skulle också kunna rabbla upp allt vi INTE gjort, som att kanske ägna tillräcklig tid åt varje enskild familjemedlem och en massa annat jag emellanåt har dåligt samvete för, jag hoppas ni inte tar ovan nämnda saker som något som är upprabblad prestation som ger ångest, jag vill bara ta ett steg tillbaka och faktiskt ge mig själv cred för allt arbete, tid och pengar vi faktiskt lagt ner! Så, ni ser bara en liten del här såklart, det jag väljer att visa upp.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s