Min kärlek

Det är inte svårt att skriva om min kärlek, men oftast gör jag det inte eftersom han inte gillar uppmärksamheten. Men ibland är det svårt att INTE skriva om honom, tex när dagens rubrik i Fånga februari är så passande.

Min kärlek är också min bästa vän, min andra halva och han som jag gärna delar precis allt med. Vi, som är som bäst när vi har projekt i hop, har ju världens bästa grogrund här ute, det gäller bara att komma ihåg att lägga lite energi på just kärleken med. Jag påbörjar oftare projekt och planerar, han är den som ser till att det görs bra och klart när mitt tålamod tryter. Det är SÅ roligt att planera projekt ihop, drömma lite, fundera över hur vi kan göra det riktigt bra och sen njuta av resultatet. Nästan alltid är vi överens på det stora hela, så konflikter i projekt är ganska sällsynta (och i övrigt med, ser sällan en poäng med att bråka om saker). Nej allt är inte perfekt såklart, vi har våra sidor hos varandra som vi inte är överförtjusta i såklart.

Fatta att vi till våren varit gifta i 18 år?! Och fortfarande kan vi skratta massor ihop!

Utan min kärlek skulle det här livet kännas väldigt ensamt och tomt!

Men det är mer kärlek här på gården och i familjen:

Kärleken till han som är minst i familjen…
Kärleken till de två stora, och vår gemensamma kärlek för nöjesparker….
Kärleken till alla djur på gården…

Och så till sist en STOR kärlek till hela denna gård!

Sommar…
såväl som vinter!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s