Ny favoritövning

Igår körde jag mitt mördar-rump-pass (säg det snabbt tre gånger om du kan). Det är verkligen ap-jobbigt, och den korta promenaden upp till jobbet efter känns evighetslång när man är trött i benen och rumpan. Har lär mig att verkligen gilla kettlebell-swingen, den tar både rumpa, rygg och ben, men framför allt är den riktigt rolig. Om inte annat får alla runt mig roligt när jag ibland inte lyckas hålla emot utan liksom följer med kettlebell’en framåt 😉

Liten men naggande….jobbig?

 Hade på mig det nya linnet jag shoppade i helgen med, Lindex är ju inte direkt en rolig affär att gå och handla i, men just sommarlinnen har de faktiskt flera trevliga av!

Har som tanke att jag ska försöka springa hem från jobbet idag (eller till backen börjar i alla fall), men det beror på vädret. Jag är INTE så motiverad att jag springer i regn!

En reaktion på ”Ny favoritövning

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s