Bortskämda i-landsproblem

Sitter just nu i fåtöljen framför TV’n och känner mig lite nere och irriterad av egentligen väldigt ”bortskämda” anledningar. Har ju haft en tämligen händelserik vecka, med kanonkul tripp till möbelmässan, och igår var det tränarträff med avslutande middag/hemmafest. Det var för övrigt väldigt trevligt, det är ju människor med så många olika perspektiv, bakgrunder och åldrar, och det blir ju alltid väldigt intressant då (helst med lite alkohol inblandat).

Så vad gnäller jag då om? Jo, jag är lite förbannad på att jag inte har kunnat hålla mig helt till diet o träning den här veckan. Jättebortskämt, jag vet, det är ju bara en vecka, men skit samma, just nu är jag i alla fall irriterad. För mycket mat och alkohol, och för lite träning – har troligtvis gått UPP den här veckan snarare än ner, och jag har inte så lång tid på mig att gå ner. Jag var ju supernöjd förra veckan, men det har blivit för mycket fusk den här, även om jag i stora drag försökt göra åtminstone så lite dåliga val som möjligt.

Nästa vecka verkar bli mer ”normal”, så då får jag väl försöka ta igen allt jag inte gjorde den här veckan – även om träningen fortfarande blir lite justerad pga mitt finger. Visst ja, det är jag med lite deppig över, tog just bort tejpen efter 10 dagar, och visserligen ser såret jättefint ut och har läkt bra, men jag känner att allt inte är som det ska ändå, fingret känns jättesvagt och böjer sig inte som det ska =( Får väl bita i det sura i morgon, och slå en signal in till hälsan för att se om de kan ta en titt, men om jag ska ha NÅN möjlighet att tävla så får ju gärna det här läka nu…. Usch vad tråkigt, och för en sån liten jävla skitsak med!

Gnäll gnäll, nu är jag färdig, så nu ska jag kolla lite TV innan jag somnar. I morgon är en annan dag, och då är det bara till att ta tag i sig själv och bita ihop, allt ser säkert bättre ut i morgon!

2 reaktioner på ”Bortskämda i-landsproblem

  1. Jag förstår din irritation och känner igen mig i både mat och träning. Hoppas att ditt finger hämtar ikapp sig och att det inte är nån skada på senan.
    Du är bäst på att vara du, glöm aldrig det!
    Kram i

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s