Sol i sinne

Man skulle ju kunna tro att jag har dött, men jag har bara haft lite fullt upp och inte ”hunnit” (=orkat) blogga. Förra veckan var helt fantastisk, förutom att jag åkte på en rejäl nackspärr som förhindrade all träning.

Torsdag till fredag var det kursdags i Göteborg, en utbildning i 3Ds Max 2015, vi har ju använt ”samma” 3D program innan, men den versionen vi jobbar i är från 2008, så det hade ju hänt en del får man väl säga. Fantastiskt bra kurs, hos AEC, med en bra lärare och jätteintressant innehåll!

På fredagen anslöt maken och barnen i Göteborg, och vi flyttade oss från hotel G till hotel Riverton (hittade en bra deal där via hotelspecials.se , kan rekommendera den sidan om nån vill ha billiga hotelnätter!). På kvällen åt vi på Manana, typ 30 meter från hotellet, en riktig höjdare och en av Göteborgs bästa tapasrestauranger enligt ryktet. Här anslöt min bror också, och berättade om sin resa till Japan, jätteroligt att höra om! Maten och servicen var kanon, och schyssta priser dessutom 🙂

Lite syskonkärlek!

Lördagen började såklart med en riktigt god hotelfrukost, och lite förmiddagsshopping (mest till mig). Hittade faktiskt en hel drös med toppar och t-shirts inne på Gina Tricot, jättefint utbud just nu!

Vid lunch så åkte vi ut till havet, vid Fiskebäck, och där anslöt även mina föräldrar med picknickmat och födelsedagspaj (både jag och min bror fyller år den här veckan). Det var ju sååå fint väder, så vi var nog där ute 4-5 h nånting. Fotade massor med den riktiga kameran, men tills vidare får ni nån mobil-bild här:

Mysigt på klipporna tyckte barnen. Tror
dessutom de fyllde ut strandlinjen med 10 meter,
så mycket stenar som de kastade i 😉

 Vid fem tyckte vi att vi var klara med picknicken, men det var ju fortfarande 24 grader ute så vi åkte helt enkelt in till Liseberg som hade premiäröppning 🙂 Inte så mycket folk som man kunde tro, och det var riktigt schysst i kaninlandet eftersom de flesta barnfamiljer redan åkt hem (bra tips om man inte vill köa där). Vi körde inte åkpass, men barnen fick ett lisebergshäfte och fick åka 5-6 saker var ungefär – lite lagom för en kväll. Väldigt mysigt!

Lukas är verkligen inte blyg och kaninerna fick
många, långa kramar. 
Oliver är mer tveksam, men hela han skriker ut
att han vill krama, så man får ge det en liten stund 🙂

Som ett perfekt avslut på veckan så spenderades söndagen med grillad lunch hos vännerna i Tenhult, jätteskönt… Och visst ja, maken, som kom på att han ville tatuera sig för nån vecka sedan, åkte ju ut och gjorde konturerna på sin tatuering med!

På det stora hela känns det nästan som jag haft en veckas semester, och batterierna är laddade igen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s