Säg det bara…

… ”vad var det jag sa”?!? Aaaaahhhh, vad dum jag är ibland… Självklart var jag på och tränade efter helgen – bodybalance i måndags och styrka i går – och tror FAN att jag blivit sjuk igen. Ok, jag erkänner, jag borde väntat ett par dagar, men jag mådde ju BRA och kände mig PIGG och FRISK…. Skit skit skit…

Så, nu sitter jag på jobbet med halsont och huvudvärk, och känner mig lite allmänt dassig. Nu blir det inget mer tränat på några dagar, jag HOPPAS verkligen jag kan köra crossfit med ”gubbarna” 😉 på lördag, för det är ju såååå kul!
I morgon sätter sig maken på Dreamhack, och är väl inte direkt närvarande förrän på måndag (inte psykiskt i alla fall), så nu blir det julpyntande för hela slanten! Tjuvstartade lite här på jobbet och fixade lite julmys och glögg till frukostfikat, och jag är SÅ sugen på jul nu. 

Är lite kär i julbocken som jag hittade på IKEA, skulle vilja ha en likadan hemma (det här är från jobbet)….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s