10 år senare…

Jag fick en idé, för ett tag sedan, att vi skulle ta nya bröllopsbilder när vi firade vår 10årsdag. Nu blev det ju inte EXAKT den dagen, vi har väntat in lite vettigt väder och ledigt för att det ska vara nån idé, men nu i går blev det då av.

Här är några av bilderna vi tog! (direkt från kameran, hinner inte fixa med dem…)

Fotona är tagna vid Ölmstad kyrka (där vi gifte oss) och nere i Röttle, vid vattenfallet och på bryggan. Mina föräldrar var med och hjälpte till att fota, tack så mycket! Klänningen köpte jag när vi gifte oss (nej, förlåt, mamma köpte den till mig) eftersom den inte gick att hyra – iofs jättebra eftersom jag fick möjligheten att fota i den igen nu då!

4 reaktioner på ”10 år senare…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s