Kräftor och kanotpaddling

I går var vi alla så trötta efter första veckan att vi bestämde oss för att ta en extra dag ledigt. Kändes galet lyxigt och lite ”förbjudet”, men var helt klart välbehövligt! Idag är barnen betydligt roligare att ha att göra med, så jag är glad att de fick en dag extra de med.

Dessutom blev jag i veckan så himla sugen på kräftor att vi var ute på Carléns fiskbutik utanför Habo för att köpa två kilo.. Det blev en lång, lyxig och lugn kväll hemma där liksom kräftan fick vara i centrum, åtminstone för mig som typ åt upp ett kilo själv 😉 Sjukt gott är det ju…

Orkar man inte koka hemma själv så har Carléns lätt de bästa kräftorna!

Har jag sagt att jag älskar kräftor?!?

Idag har vi varit i Kyrkekvarn (tack Ida, nästan inga mygg, bara maken fick ett bett) och paddlat kanot med barnen. Vi hade med ved och matsäck (räkquesadillas) och fika (croissantdeg och nutella) så hela dagsturen varade i ca 5 timmar. Dessvärre var det ganska kallt och blåsigt, så själva mat/fikastunden blev inte riktigt så skön som vi hade hoppats på. Barnen var superduktiga och paddlade jättemycket – vilken skillnad det är när de är så stora att de faktiskt hjälper till! En riktigt trevlig dag, nu har vi landat hemma i soffan och är heeeeelt slut…

Han är inte arg, bara fokuserad 🙂 Det var galet lågt med vatten så på sina ställen var det lite tricky att ta sig fram. 

10 minuters mete resulterade inte i mer än ett låtsas-napp, så då tröttnade barnen. Tur vi lärt oss, så vi numer inte lägger så mycket energi på det. 

Sötnos ❤

På vägen tillbaka var det i alla fall medvind, tur det! Himla mysigt ställe att paddla på för övrigt, även om de tar rätt bra betalt jämför med många andra ställen (400 kr för en dag)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s