Speltid med barnen

Det är visst lite tyst här inne, men ibland är det ju skönt med jullov 🙂 Igår och idag är vi på LAN (eventlan.se) med barnen, eller snarare – igår satt Tobbe och Oliver i några timmar och idag sitter jag och Lukas några timmar. Även om vi har en hel del ”regler” för hur mycket man får spela så tycker vi ju ändå att det är kul att göra det, allihop, och då känns det lite extra kul att göra en sån här grej ibland.

fullsizerender

Annars har vi tagit det rätt lugnt, en promenad i Strömsberg i går, och en sväng på mellandagsrean för mig idag. Hittade faktiskt en hel del, för ovanlighetens skull… Det blev några nya tröjor, en kofta, en bikini som jag hoppas ska vara ”barnsäker” nu (inte för att mina vanliga är vågade men de är liksom lite små just nu) och lite annat smått och gott. Roligt!

Här kommer ett gäng mobilbilder på den kalla men sköna promenaden igår…

img_5697img_5700img_5707img_5717img_5683 Barnen lekte omvänd dragkamp med maken typ hela vägen runt, fattar inte hur nån av dem orkade, men roligt hade de!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s