Juldagsslappande

Ifall jag har nån läsare som inte följer mig på facebook eller instagram så vill jag önska er en lite sen, men god jul!

Själva hade vi det himla lugnt, skön uppesittarkväll med bror och hans sambo kvällen innan, med god ostbricka (eller brickor snarare, för det var liksom vår middag så vi hade tagit i lite eftersom alla i familjen älskar ostbricka).

img_2696img_2695

Julafton blev mest en utdragen paketöppning – först morgonpaket till barnen (Nintendo classic mini), sedan paketbyte med mormor och morfar som åt brunch med oss innan mormor skulle jobba, stackarn, och därefter kom tomten efter Kalle och hans vänner. Inte så dumt att sprida ut paketen lite måste jag säga!

img_2715

Hela familjen är ganska exalterade över Nintendot måste jag säga, väldigt charmigt med alla retrospel. Lite chockerande svåra dock, hade nog förträngt hur mycket man fick sitta och traggla med saker innan man klarade dem – men bra för allas tålamod att öva på det med lite 🙂

img_2707
img_2706

Jag fick en yogamatta deluxe av maken- en Manduka Pro Mat som var både extra tjock och extra lång, verkar helt super till mig som alltid glider på vanliga mattor pga torra händer och fötter… Ska prova den i morgon bitti eller i kväll tror jag, har liksom varit lite för mätt för att vilja ställa mig upp och ner 😉mandukapro_magic__84258-1359408411-1280-1280

Idag har vi mest slappat, som sig bör på juldagen. Ungarna gick runt i sina nya morgonrockar fram till halv tolv på dagen innan vi fick på alla kläder och kom ut en sväng i friska luften. Nu är maken och Oliver på bio och ser Star Wars, och jag och  Lukas pysslar och spelar. Skönt, men i morgon måste jag nog röra mig lite mer för skit vad ont i svanken och ryggen man får av att röra sig så lite…

Hoppas att ni alla haft en riktigt skön och lugn jul, och att ni får ett fortsatt skönt lov!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s