Sorteringsmani

Gud vad tillfredställande det kan vara att sortera/organisera och slänga saker, om man är på rätt humör. Jag tror det kanske är lite extra skönt när man inställd på att ”boa” lite, för nu har jag gjort i ordning:

  • ett köksskåp där välling, flaskor, bröstpump mm kan få bo
  • ett badrumsskåp där blöjor, salvor och annat smått och gott till skötbordet förvaras

Därutöver har jag, ej bebisrelaterat dock, gjort ett ryck i badrummet och slängt allt gammalt smink, skönhetsprodukter och smycken som jag aldrig använder eller som har gått ut (ok, hittade en grej som gick ut 2008, men ssccchhhh….). Så gött det är!

img_5805img_5806

Ser kanske inte ut att vara i så mycket ordning, men det är en jäkla skillnad måste jag säga. Slängde en jättepåse!

Skulle allra helst vilja boa mer, ställa iordning skötbord och spjälsäng och så, men det är ju liksom tre månader kvar så då står det ju bara i vägen och blir dammigt… Försöker ta ut alla frustrationer över att jag måste vänta genom att städa iordning resten av huset. Undrar om jag kanske skulle ta ungarnas rum imorgon….?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s