Vad hände 2016?

Jag är himla glad över att ha bloggen att gå tillbaka i och kika på vad man gjort under året, för jag tror jag är halvt senil… Men här kommer nu en liten sammanfattning:

Vi var ute med familjen i naturen

Just vandring blev det inte så mycket av det här året tyvärr, en kombination av dåligt helgväder och lite svårt att få barnvakt, men vi var ute desto mer med hela familjen och gick kortare sträckor samt grillade. Väldigt trevligt!

Vi var i Kroatien på semester

Lugnt och skönt kan man väl säga att vi bodde, minst sagt, i vårt hus på en bergssida i norra Kroatien. Men vackert väder var det, och vi badade HUR mycket som helst!

Vi lagade mat

Eller ja, jag lagade väl kanske det mesta av maten, åtminstone det som kommer upp här på bloggen 😉 Här är några av mina mest populära recept.

Vi blev med barn

Efter ungefär två års försök så blev jag äntligen gravid – en liten semesterbebis närmare bestämt. Nästa år, närmare bestämt 22 mars 2017, är det beräknad födsel på den här lilla krabaten.

Lukas fyllde 6 år

…och tappade alla framtänder lagom tills födelsedagen, sötnosen. Nu precis i slutet på året så har han lärt sig att både läsa och skriva riktigt, riktigt bra, inte illa för nån som går i förskolan 🙂

Oliver fyllde 10 år

…och fick äntligen sin egen smartphone. Han tränar vidare med sin friidrott där han älskar höjdhopp allra bäst!

Jag tränade

Yogan blev ett mer bestående inslag i min träning, men även sedan jag blev gravid så har det varit ungefär samma slags träning, dvs Styrketräning, Yoga och HIIT, även om alla 3 formerna fått anpassas efter graviditeten. Skönt att det gått så bra att hålla igång träningen ändå, jag mår så mycket bättre av det.

Jag jobbade…

… ja ok, man ska ju vara tacksam för det, men det har varit ett trögt år på jobbet. Som tur var så avslutades det mer positivt med ny chef så jag har mina förhoppningar om att nästa år blir bättre! På tal om det – tänker alltså jobba fram tills det är dags att få barn mer eller mindre, om det nu inte händer nåt på vägen.

Men…

…allt gick ju inte som det skulle heller. En kompis dog i bröstcancer och lämnade en familj med make och två barn efter sig. Ungefär samtidigt fick en annan kompis beskedet om bröstcancer och kämpar sig nu igenom en massa behandlingar, samtidigt som familj och barn ska ha det bra.

Jag vill till slut bara önska er alla ett fantastiskt gott nytt år – hoppas era 2017 blir mycket bättre än ni kan våga hoppas!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s