Formex

Torsdag till fredag var jag och min kollega i Stockholm för att bla gå på Formex (men även ha lite möten). Väldigt rolig mässa att gå på, och förutom en massa trevliga och bra möten så plockade jag med mig mängder av inspiration inför det kommande året. Jag plockade med mig kameran, så här kommer ett axplock, dock är de kanske lite mörka men jag *orkar* ärligt talat inte fixa till dem…

img_2824

img_2825

Rostigt och rustikt verkar fortsätta i trädgården. 

img_2828

img_2835

Gröna växter finns med ÖVERALLT, och jag vet inte hur mycket makalöst vackra skålar, krukor och vaser jag sett. 

img_2836

Färgskalan rör sig från en dämpad blå till en dov grön, med lite inslag av en dammig rosa. Väldigt behagliga färger!

img_2851

img_2855

På en liten del av mässan finns det godsaker, även omslagspappret är vackert!

img_2873img_2879img_2900img_2905img_2914img_2920img_2923img_2934

Jag måste avsluta med en bild från hotellrummet (finns en annan bild på mitt instagram), vi bodde på Scandic Haymarket, sinnessjukt vackert hotel i Art Deco-stil, där varenda detalj är genomtänkt. Vi fick minst lika mycket inspiration här tror jag!

img_2939

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s