VAB-tisdag

Idag har jag och Lukas tagit det lugnt här hemma – han vaknade i natt med feber och det har fortsatt hela dagen. Visserligen inte hög feber, men den verkar inte direkt ge med sig heller, så om det inte händer nåt i natt så han vaknar kalas-pigg i morgon så blir det nog VAB då med. Hörde att flunsan förväntas toppa nu framöver, men det känns som hans feber inte är tillräckligt hög för att det ska vara det som är på G?

img_5975

Den enda ”utflykten” jag tagit mig för idag var en tripp ner till MVC för rutinkoll av mig och magen. Allt såg toppen ut, magen följer kurvan exemplariskt, huvudet är ruckbart men har alltså redan sjunkit ner ordentligt för att bara vara i v 32 (vilket fick mig att hoppas att jag kanske inte går över tiden med den här, men det är nog en falsk förhoppning) pulsen låg på ca 138 och alla värden såg bra ut. H*n har gott om plats att röra sig på än, och rörde sig massor idag med, dock har jag inte särskilt mycket plats över själv för lungor och sånt tjafs nu verkar det som… Har sedan i helgen varit riktigt aptrött och känt mig supergravid, vilket känns extra markant när jag varit så pigg och liksom ”mig själv” fram till nu. Hoppas att det bara är en tillfällig svacka…

Just nu sitter jag faktiskt och funderar på att jag nog egentligen borde åka ner till gymmet och träna, men det är mörkt och jag är så trött och seg så det vete katten… Får ju ont i axlar och rygg av att vara så stilla som jag varit idag, men jag kanske kan försöka ta mig ut på åtminstone en kortare promenad i mörkret – allt för att få upp blodcirkulationen lite.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s