Lite smått till bebisväskan

Jag har typ inte köpt några bebiskläder till den här lill* fisen, men nu när det liksom närmar sig lite mer så fick jag ett lite akut behov att åtminstone köpa ett par uppsättningar i storlek 50 – den här bebisen ligger ju på exakt samma kurva som sina bröder och borde då inte väga mer än 3500 g, speciellt inte om den kommer med snitt veckan innan BF.

Insåg då också att om det nu blir snitt (vilket jag vid det här laget mer eller mindre räknar med) så måste vi ju ha bebisombyte för åtminstone 3 dagar med oss! Så, idag i regnet blev det en runda upp till A6 för att fylla på med det mest nödvändiga (verkligen trist att behöva köpa små bebiskläder….not!). Här är de kläder jag kommer packa med mig (behöver köpa ett par byxor till med kom jag på):

img_3085

3 pyjamasar
3 bodysar, omlottknäppning
2 par byxor (saknas 1 par)
2 mössor
strumpor

Därutöver har vi med allt som behövs i en skötväska och så en liten overall att åka hem i.

Min egen väska är än så länge lite svårare att packa – alla mjuka sköna kläder jag vill ha med mig är ju sådana jag i allra högsta grad använder nu och fram tills det är dags… Men jag har börjat med den med, litegrann.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s