Sommardagar

Hjälp vad det går i ett på dagarna nu, det går både fort och sakta. Sakta för att dagarna känns jättelånga och sköna (älska sommaren!) men fort för att de ändå på nåt sätt bara försvinner…?

Med tre barn hemma så är det liksom alltid något som händer, men jag måste säga att jag trivs himla bra med det på det stora hela, mycket för att de stora pojkarna förstår när man måste låta Filip gå före ibland och de är så himla duktiga på att hjälpa till med honom. Mindre roligt när de två stora helst bara tjafsar med varandra hela tiden, men NÅN gång kanske de växer ifrån det? När de är 30 eller så åtminstone?!?!

IMG_4277

Jag hann se en idyllisk sommar med schackspelande barn framför mig i hela två minuter, innan det totalt spårade ur… Men hoppet är ju det sista som överger en, sägs det!

Filip stackarn vaknade i natt med en ordentlig förkylning, men har faktiskt ändå lyckats bjuda på sitt första lilla skratt idag! Annars är han mest snorig och tycker att det är lite jobbigt, men det är ingen katastrof ändå.

IMG_4270

IMG_4262

När vi är hemma båda två vuxna så får man mycket mer tid till alla barnen och det gör mig så himla glad!

I helgen hade Lukas sitt 7-års kalas vilket han var grymt nöjd över, min fina stora, lilla mellanpojk! Själva håller vi på att måla de grå detaljerna på vårt hus, förra året körde vi allt det vita (dvs 95%) så nu går vi över knutar och sånt, skönt att få det gjort!

IMG_4232

IMG_4236

Innebandykalas var det önskat, blev väldigt lyckat!

Ville mest bara liksom säga att vi lever, men det blir inte så mycket tid till sånt här precis just nu. Kram på er, och hoppas ni alla får en skön midsommar vad ni nu än ska göra!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s