Gott och blandat

Vi har ju hållit på med dels lite trädgårdsprojekt och IMG_7910dels med att storstäda garaget nu de senaste dagarna när de stora pojkarna varit hos mormor och morfar, och då får man ju liksom huvudet fritt. Himla skönt, det är inte ofta tankarna kan flyga runt i lugn och ro annars.

De stora pojkarna brukar ju inte bråka LIKA mycket när vi är iväg på semester som när vi är hemma, men då har vi ju också dels mer tid för dem och mer uppstyrda dagar – även om det bara är med en utflykt till havet tex. Kanske det som saknas för att sommaren ska bli uthärdlig? Inte en semesterresa då, men lite mer uppstyrda aktiviteter? Men hur parerar man då att de ska leka med kompisar med, vi har inga platser över i bilen till kompisar längre ju…

IMG_7913

Fick bli lite sommardahlior så länge i min höns-rabatt, visst blev det fint!

Vi är rätt duktiga på att inte samla på oss en massa saker, för även när vi rivit ut precis allt i stora delen i garaget så blev inte slänga-högen så stor. Skönt! Mindre skönt är hur trötta vi är i kroppen nu, både jag och maken… Jag har ju dessutom tryckt in lite gym, och han har kört Triathlon-mitt-i-veckan med IHKP uppe vid Axamo (grymt imponerad). Slutsats – när vi får hem barnen i eftermiddag måste vi vara klara med åtminstone den stora delen av garaget, så vi båda kan vila kroppen nån dag eller två.

På tal om träning – vi har kommit överens IMG_7895om ett jättebra upplägg nu i sommar, vi ska helt enkelt träna något varannan dag. Jättebra att veta att det är ”sin” dag och även jättebra att kunna få lite push av den andre. Jag varierar mellan gym och längre promenader, lite beroende på hur bra jag sovit – är jag för trött så blir det en onödigt stor påfrestning med gym för kroppen, även om det nog är den typen av träning jag behöver mest. Maken har som sagt kört lite triathlon-upplägg, väldigt kul!

Utflyktsmål jag vill åka till i sommar är ev. Skara sommarland – där har jag inte varit sen jag var typ 5 år. Men hur mycket folk kan man räkna med att det är där, kan det funka som utflyktsmål även med en bebis? Dvs är det så pass ”luftigt” att nån av oss kan sitta med Filip i vagn och ändå inte sitta jättelångt ifrån där de stora barnen och den andra föräldern är? Ett annat utflyktsmål är Borås djurpark, hoppas faktiskt komma iväg dit på lördag och möta upp med bror och hans sambo (som också tagit MC-kort i sommar, stort grattis till det!). På lite närmare ort tänker jag mig Attarpsbadet, dock måste jag köpa ett myggnät till vagnen först (det andra har typ blåst bort???) för det brukar vara en del getingar där.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s