Dagsutflykter

Vi försöker göra så mycket vi kan av dagarna här, det hjälpte ju en hel del att det tillslut blev några dagar med riktig sommarvärme. Vi har tex varit ute och fikat på Ravelsmarks gård utanför Gränna – gott, enkelt fika, med höns, kaniner och grisar att titta på till barnens förtjusning. IMG_4577

IMG_4596

Har jag sagt att jag älskar solen? Tycker det varit för lite av den varan i sommar…

IMG_4597

Fina pojkar!

IMG_4603

IMG_4608

Fin man, min man 🙂

I förrgår blev det årets första (!!!!) badutflykt – till Attarpsbadet eftersom alla sjöar är iskalla. Nu frös ju Lukas som en hund ändå, stackarn, han är ju som jag väldigt frusen av sig. Själv höll jag mest koll på barnen och sällskapade Filip som inte heller badade (varför är den minsta babypoolen helt ouppvärmd??? Iskallt ju!).

IMG_7996
IMG_7993

I går hade jag en kompis (väninna för den som vill 😉 på frukostbesök, sen hann jag och Lukas med lite egentid på minigolfbanan vid Rosenlund innan grannarna kom över på kvällen och gästade oss på lite Palak Paneer.

IMG_7999

I morgon ska vi ÄNTLIGEN åka ut till en bondgård nånstans utanför Nässjö och välja lite höns – misstänker att de inte är små kycklingar, men det har varit så svårt att få tag i det så nu får det liksom bli lite större kycklingar om det är det som krävs. Ska bli riktigt kul och väldigt efterlängtat!

Två mindre ”setbacks” den här veckan är att Filip helt klart nu klivit in med själ och hjärta i sitt fjärde utvecklingssteg, och därmed har svårt att komma till ro på dagarna och äter dessutom väldigt lite – det andra är att jag vaknade med ont i huvudet och kroppen i morse. Trodde först jag bara var trött, men har känt mig sjukt hängig idag – brukar verkligen aldrig vara sjuk men det här är typ tredje omgången på semestern??? Vet inte om det är nedsatt immunförsvar pga sömnbrist eller nåt.

IMG_4571

Han är dock förtjusande glad mestadels ändå, det lilla charmtrollet ❤

2 reaktioner på ”Dagsutflykter

  1. Pingback: Smultronställen | godatankar.com

  2. Pingback: Tips för sommardagar | godatankar.com

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s