Matkasse

Vi är nog sist på bollen av alla eftersom jag är skeptisk till att inte få välja mat jag är sugen på för dagen – men nu testar vi faktiskt matkasse, i åtminstone två veckor (ej spons eller något sånt). Det är ju vardagsmaten som dels blir för jäkla dyr när man handlar i sista stund och en massa saker man inte MÅSTE ha i maten och som är svår att ha fantasi till.

Kassen vi testar är CityGross Flexitarian-kasse, och i dag är bara dag 2 av 4 dagar då vi har recept till. Tyvärr hade jag inte en tanke på att man inte fick de ekologiska alternativ jag alltid väljer själv i affären så nu fick vi bland annat en kartong o-ekologiska ägg, nåt jag inte köpt på säkert 10 år, till nästa gång ska vi uppgradera oss till den ekologiska kassen istället för att det ska kännas ok.

flexitarian_prova-pa-pris-matkassen-280x342-5

I går och idag är det maken som fixar maten, tror faktiskt att matkasse passar honom som handen i handsken – han behöver inte hitta på nåt själv och får ett enkelt recept att följa. Tisdagens middag blev taco-paj, något som gillades av alla (utom Filip som inte ens smakade, just nu är han jättedålig på att äta). Jag märker ju hur jag själv däremot hela tiden vill lägga till saker (<- därav vårt alltför dyra matkonto), jag hade haft svårt att inte lägga till tomater, salsa och lite annat smått och gott, sånt som visserligen gör det godare men också dyrare. Ska verkligen försöka att inte lägga till annat än kryddning efter smak!

Jag återkommer, om ni är nyfikna (?) när vi testat lite mer!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s