Perfekt ner till minsta detalj, eller?

Jag känner mig lite trött och vilsen så här ett par dagar in på semestern. Trött är inte konstigt alls efter kassa nätter och en helg på Kolmården, men jag tycker inte om känslan att känna mig ofrivilligt planlös. Jag har ingen ork men framförallt ingen lust till egentligen nåt just nu, och det för mig att må kasst. Inser när jag skriver det att den bästa medicinen är att göra nåt ändå, men vad gör man när det känns trögt 🤷🏻‍♀️

Har just gått och lagt mig och hoppas på en bättre natt, kanske känns allt bättre i morgon. Dessutom är det säkert bara lite depp pga att jag hatar känslan att inte göra något av dagarna… har fastnat i lite dålig scroll med, eller snarare så känns det som kanske insta-flödet blivit helt orimligt? Har man en gammal stuga från sekelskiftet så är den banne mig stylad till perfektion med obskyra loppisfynd och mormorsrosor, hemgjord saft serveras med hemgjort bakverk av en skir, ung kvinna med en omsydd klänning som böljar vackert. Och jag raljerar knappt ens, flödet från så många på Instagram är så välgjort nu för tiden att vilken reklambyrå som helst skulle vara stolt. Vad hände med folks lite halvsuddiga men ändå charmiga bilder av vardagen?

En vas med luktärt förslår inte långt när prunkande proffs-buketter binds på löpande band i stugorna.

Nej just det, sova var det ju jag skulle! God natt!, vi får ta detta vidare en annan dag…

2 reaktioner på ”Perfekt ner till minsta detalj, eller?

 1. Perfekt är tråkigt. Alltför tillrättalagda skildringar på instagram eller bloggar är tråkiga och brukar göra att jag inte fortsätter läsa. Livet går upp och ner för oss alla och det är inte solsken jämt, men efter regn kommer oftast solsken.
  Ledsen om kommentaren låter bitsk, är inte alls menad så, utan menar att det vänder när du hittar in i någon syssla som föder mer lust och energi – hälsar hon som sysslar med jobbläsning till tonerna av högljudd 90talsmusik för att få energin att räcka fram till semestern

  Gillad av 1 person

  • Visst är det så! Gillar inte heller perfekt, är så fascinerad och lite skrämd av nivån på tex Instagram nu. Gillar själv mest att följa ”vanligt” folk, det är ju ändå det som är roligast att läsa. Samtidigt tycker jag det är roligt med inspiration från tex Instagram, men i rimlig mängd!
   Heja dig, snart är det semester för dig med!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s