Jaha, då var man trettihumhurruhm

Det har sina fördelar att fylla år en röd dag ändå, i och med att man i princip alltid är ledig då. Sen vet jag av erfarenhet att vädret har en viss förmåga att skifta något kopiöst 1:a maj, det har varit allt från snöstorm (när jag föddes) till strålande sol och 25 grader. Igår var väl ändå helt ok, klarblå himmel även om vindarna är kalla och temperaturen inte direkt kom över 10-graders strecket… Det gick i alla fall ligga och sola lite i lä på altanen – väldigt lyxigt en onsdag sådär =)

Ett par väldans bleka vinterben fick lite sol på sig. 

Paket av mina föräldrar och min bror fick jag ju i lördags, så i går var det makens tur. Fick en smidig liten läsplatta – perfekt när man vill sitta och läsa i solen! Vår lilla surfplatta har använts mycket för läsning nu i vinter annars, men så fort det är utomhus så går den inte att se ordentligt på. Läste meddetsamma en Jack Reacher-bok på den i solen!

Och så min lilla smidiga läsplatta!

För övrigt var det en väldigt lugn dag som mest spenderades med familjen och med att äta (givetvis). Till frukost blev det min nya favorit (som man egentligen bara ”får” äta en gång varje helg har jag bestämt, annars skulle jag överdosera direkt), nämligen croissanter med nutella i…. Jag köper deg på ”burk” i kyldisken, kletar på nutella, rullar ihop dem och skjutsar in dem i ugnen…. *Dreggel* Mycket bättre än tårta…. På kvällen blev det helgrillad kotlettrad med matvete till, mums!

Självklart fick jag ett fint egenkomponerat grattiskort av Oliver! (och en go’ grattis-puss av Lukas)

2 reaktioner på ”Jaha, då var man trettihumhurruhm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s