Ostlycka

Puh, här fortsätter vi i 150, men nu i helgen var det åtminstone till en del självförvållat – och även väldigt roligt. Efter sedvanlig träning och fika blev det en runda till … vad annars … IKEA, för att införskaffa lite saker till bebisrummet. Inte för att h*n behöver nåt på ett tag, det är mest för att ha någonstans att göra av kläder, filtar och leksaker tills det är dags, och då kan man lika gärna göra det ordentligt nu direkt. Blev riktigt bra, lite fler hyllor (fattar inte hur mycket förvaring man behöver i ett barnrum), en lampa och en byrå. Lovar att återkomma med bilder på hela rummet sen när det är klart (om någon är intresserad), än så länge är det ganska stökigt.

img_5432

 

Idag blev det en del jobb – men nu på kvällen blev det lite lyxmiddag för att ladda inför en låååång och jobbig vecka. Till min stora glädje så fick jag beskedet att det går bra att äta Gruyere om man är gravid (HURRA!) så det och fänkålssalami (som varit fryst i minst 3 dagar) blev utgångspunkten för en riktigt god plocktallrik 🙂 Lite inspiration till er andra gravidosar där ute kanske…

Kiwi, granatäpple, vindruvor och marinerade oliver och vitlökar. MUMS!

img_2485

Veckan som kommer lär bli jobbig på många sätt. Först, på måndagen, lär det bli en heldag på jobbet (8-20) eftersom mässan öppnar på tisdagen. På tisdagen är det sen begravning för en vän, så det blir jobbigt på ett helt annat sätt. Tisdag kväll – torsdag är maken borta så då är jag själv med barnen… tja, ni hör ju – det behövdes en god middag för att liksom ladda för allt. Hoppas din vecka blir bra!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s