En SÅN dag…

Vaknade och var riktigt trött i morse efter ett par lite krångligare nätter. Filip var däremot pigg och glad, efter blöjbyte och dubbel frukost i alla fall, skönt när en av oss är det…?!? Sen skulle han minsann inte somna, jag som tänkt åka ner och träna fast jag var grymt otaggad, så jag tänkte för mig själv att om han somnar på vägen till gymmet så tränar jag, annars köper jag en gelato och åker hem!  Men klart han somnade lagom till jag stod utanför garaget i stan… Sova länge var det däremot tydligen inte tal om, jag hann träna typ 25 minuter innan han vaknade och jag fick åka hem. 


Sen var det full rulle resten av dagen, han som brukar sova i alla fall tre timmar i ett svep, så jag hann liksom aldrig lägga mig och vila nåt, vilket hade behövts. 

Nu ikväll har det varit riktigt gnälligt. Klockan är nu halv tolv och jag sitter med honom i famnen i min säng för att få honom att somna ordentligt, vi har försökt allt typ. Vi har ju dessutom den enda bebisen i världen som inte är så förtjust i att bli buren så ibland blir det lite svårt att trösta när magen kniper eller vad det nu är.

Sitter med min bebis-app och har på White noise i form av en hårfön (vi testade även dammsugare, vågor och billjud) och försöker att hålla mig hyfsat vaken tills han somnar ordentligt och jag kan lägga ner honom. Ska nog faktiskt testa det nu, innan jag kollapsar själv… Sov gott hörni, hoppas jag oxå kan få lite sömn!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s